Over de biechtstoel

Je bent er nog zie ik… dan zal ik je kort iets over de keuze van de naam voor mijn website vertellen.

De biechtstoel is in deze tijd vooral door de negatieve gebeurtenissen in het verleden een beladen begrip geworden. En zoals met veel thema’s uit onze geschiedenis, niet geheel terecht. De basis van de biecht was / is, nog altijd hulp, vertrouwen, empathie of begrip bieden aan de persoon die er om vraagt.

Daarom is ‘biechten’ in mijn optiek nog springlevend en heeft op het gebied van iemand in vertrouwen nemen, je hart luchten, of je gemoed verlichten, nog niets aan kracht ingeboet. Ik heb het in een modern jasje gestoken en om het te bekrachtigen 2.0 aan toe gevoegd.

Je bent al op pagina drie… er nu mee stoppen zou toch jammer zijn..

 

 

Online en persoonlijke consulten in Zuid-Holland (regio Gouda, Zuidplas, Moordrecht, Nieuwerkerk aan den IJssel, & Capelle aan den IJssel, Zevenhuizen, Bleiswijk )