Over mijzelf

Helderziende Bert Korsten

Ik denk dat jij, net zoals ik, een moment in je leven hebt gekend  dat je voelde dat alles in jezelf ineens anders was. Bestaande situaties, vriendschappen, partner of zaken, waren plots niet meer zoals voorheen of kregen een andere plek.

De ontdekking  van de wereld van muziek, poëzie en beeld was voor mij zo’n moment. De creativiteit en de ruimte die het in mijn voelen en denken teweegbracht heeft mij gevormd en inzichten verschaft waar ik nog altijd dankbaar voor ben. Dat geldt ook voor de personen die mij op het spirituele spoor hebben gezet. Het leven en de innerlijke bergen en dalen die daar bij horen, hebben mij gelouterd, maar ook inzichten gegeven die zeer bruikbaar zijn voor mezelf en ook voor jou.

Mijn levenservaring, helderziende vermogens, empathie en luisterend oor zijn de “gereedschappen” die ik gebruik om mij voor anderen in te zetten. Tijdens mijn spirituele consulten is alles bespreekbaar of kan uitgesproken worden. Levensvragen, angsten, knagende innerlijke eenzaamheid of geen richting kunnen vinden. Kortom; er is geen thema te bedenken waarop niet de antwoorden van  je vragen klaarliggen. Het is aan jou om de volgende stap te zetten….

Stuur even een berichtje, dan neem ik contact met je op.

 

Online en persoonlijke consulten in Zuid-Holland (regio Gouda, Zuidplas,  Moordrecht, Nieuwerkerk aan den IJssel, & Capelle aan den IJssel, Zevenhuizen, Bleiswijk )