Helderziend Consult / Spiritueel Advies

Heb je het gevoel dat je op een kruispunt staat in je leven? Zoek je heldere inzichten in bepaalde gebieden van je leven zoals liefde, relaties, werk of je levensloop? Wil je advies over hoe om te gaan met ziektes of rouwverwerking? Of heb je 1001 andere vragen?

Jarenlang heb ik op beurzen in Nederland mensen spirituele consulten gegeven en hen in combinatie met mijn helderziende vermogens oplossingen en adviezen aangereikt voor hun problemen. Nu zet ik naast het face-to-face gesprek (regio Gouda) ook moderne middelen in voor een consult door middel van Skype, Facetime, WhatsApp en Email.

Ik ga integer en vertrouwelijk met je persoonlijke informatie om.

Ik vind het sowieso dapper dat je de stap durft te zetten om via internet oplossingen te zoeken, omdat het web niet zonder voetangels of de nodige nep-adviezen is.

De Biechtstoel laat je het heden zien en neemt je mee naar jouw toekomst.

Een helderziend consult van ongeveer 3 kwartier kost €45.
stuur een bericht

Benieuwd naar wie ik ben?

 

 

Consulten in Zuid-Holland (regio Gouda, Zuidplas, Moordrecht, Nieuwerkerk aan den IJssel, & Capelle aan den IJssel, Zevenhuizen, Bleiswijk )